Mehmet Onur Uluslararası Seslendirme Ajansı ne iş yapar? +
2003 senesinde, yapımcı ve uluslararası seslendirme sanatçısı Mehmet Onur tarafından kurulan ajans Türkiye’nin ilk online seslendirme kastıdır. 61 dilde, deneyimli seslendirme sanatçılarından oluşan geniş bir seslendirme sanatçısı yetenek havuzuna sahip olan web sitesi, 20 yılı aşkın deneyimi sayesinde ulusal ve uluslararası müşterilerine seslendirme ve dublaj alanında dünya standartlarında hizmet vermektedir.
Projem için doğru sesi nasıl bulabilirim? +
Önce projenizin ihtiyaçlarını ve hedef kitlesini anlıyor daha sonra projenize uygun olan seslendirme sanatçılarını seçiyor ve onayınız için sanatçıların demo kayıtlarını sizin ile paylaşıyoruz.
Seslendirme Sanatçısı Ücretleri nelerdir? +
Sanatçılarımızın telif ve kaşe ücretleri dil, ülke, sanatçı tecrübesi, kullanım hakları ve geri dönüş süresi dahil olmak üzere projenizin kapsamına bağlıdır.
Lokalizasyon (yerelleştirme) konusunda hizmet alabilir miyim? +
Tabi ki. Projelerinizin farklı dillerdeki hedef kitlelerde lokal olarak yankı bulmasını ve anlaşılmasını sağlamak için deneyimli editörler, çevirmenler ve seslendirme sanatçıları ile çalışıyoruz.
Hızlandırılmış teslim hizmetleri sunuyor musunuz? +
Tabi ki. Acil projeler için ek ücret karşılığında acil hizmetler de sunuyor, projenizin türüne ve karmaşıklığına göre en hızlı şekilde seslendirme sanatçısı ve stüdyo tahsisini yapabiliyoruz. Acil hizmetlerimizin ek ücretlendirmesi hakkında detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Kaşe ücreti nedir? +
Kaşe ücreti bir sanatçının performansı için talep ettiği baz ücrete verilen addır. Kaşe ücretleri, bir sanatçın popülaritesine, deneyimine ve farklı ekonomik koşullara göre değişkenlik gösterebilir.
Seslendirme Telif Bedeli Nedir ve Nasıl Hesaplanır? +
Seslendirme telif bedeli, bir seslendirme sanatçısının sesinin kullanımı karşılığında ödenen ücrettir. Sanatçının kaşe ücreti baz alınarak hesaplanan telif bedeli; sanatçının sesinin kullanıldığı yapımın yayın süresine, yayın mecrasına, yayın ülkesine (TV, radyo, sosyal medya, Sinema vb.) göre hesaplanır. Örnek olarak: bir yıl yayınlanacak bir sosyal medya reklamının telif bedeli 2 kaşe olarak hesaplanır ve yıl bitiminde reklam yayınlanmaya devam ederse yayın bedeli her ek yıl için yarım kaşe olarak ücretlendirilir.